Решенија за справување со енергетската криза

Ваш долгогодишен партнер во успешно ефикасно менаџирање и создавање на енергија
Нашиот Процес

Ги остваруваме сите
чекори со голема претпазливост

01

Прелиминарна понуда

right arrow

02

Проектирање

right arrow curved

03

Инсталирање

right arrow

04

Оптимизирање

right arrow curved

05

Одржување

Да изградиме обновлива иднина

најдобри услуги

Голем тим на стручни лица со искуство во нивната дејност

најдобри услуги за одржување

24/7 мониторинг на ситемите и други услуги за одржување и оптимизација на системите
наши проекти

реализирани проекти

pss power sport system logo
zitointegral logo-ekoenergis
kozuvcanka logo

контактирајте не

Локација

Еко Енергис Дооел Скопје Бул. Босна и Херцеговина Бр.1 Скопје, Р. Македонија

телефон

+389 (0)2 2600 660

поддршка

info@ekoenergis.mk